Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα : 17χρονη νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία - Η οικογένεια είναι πενταμελής και υποσιτίζεται - Άρθρο του patrastimes.gr

ΣΟΚ στην Αχαΐα – Η μητέρα εκλιπαρούσε για ένα πιάτο φαΐ
ΣΧΟΛΙΟ
17ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΣΙΤΙΑ... Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ!
Αν και οι περισσότερες οικογένειες είναι κι αυτές, λιγότερο ή περισσότερο, δοκιμαζόμενες, είναι πραγματικά μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ να ανεχόμαστε μια τέτοια υλιστική και αδιάφορη κοινωνία που τα τελευταία χρόνια έχει ως στόχο την απόλυτη ευημερία των αριθμών χρησιμοποιώντας ως "καύσιμο" την δυστυχία των "ελάχιστων" συνανθρώπων μας! Μια κοινωνία που φτιάξαμε λίγο πολύ όλοι μας "λάμπωντας δια της απουσίας μας" από τα κοινά αναθέτοντας στους αόρατους "άλλους" (που είναι "πανίσχυροι" και είναι μάταιο να προσπαθήσουμε γιατί δεν θα καταφέρουμε τίποτα!) το σχεδιασμό του μέλλοντος των παιδιών μας. Ένα μέλλον που αποτελεί πλέον ένα απελπιστικό παρόν για την δύστυχη 17χρονη και την οικογένειά της καθώς επίσης και για πολλούς άλλους συνανθρώπους μας. Πρέπει αμέσως τώρα, όλοι μας, να σηκωθούμε από τον καναπέ της αδιαφορίας ή της απλής και βολικής φιλανθρωπίας και να κάνουμε επείγουσα και συνεχή μετάγγιση Αγάπης στην αιμορραγούσα κοινωνία μας!


Νεότερη Ενημέρωση 12.23'
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του patrastimes.gr  η 17χρονη έχει δυο ακόμα αδέλφια, Η οικογένεια είναι αγροτική και περνάει δύσκολες στιγμές. Η μόνη διατροφή τους το τελευταίο διάστημα  είναι τα  χόρτα τα οποία πολλές φορές δεν συνοδεύονται καν από λάδι ενώ ο πατέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας.
Πρώτη Ενημέρωση 09.11"
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή "Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο"  του Γιάννη Γεωργόπουλου στο «Ράδιο Γάμμα» σύμφωνα με την οποία μία 17χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία ζητώντας ακόμα και για ένα πιάτο φαΐ.
Η 17χρονη πήρε εξιτήριο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και την σίτιση της ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου