Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τροχαίο με τραυματία στην Πατρών -Πύργου Εκτροπή δικύκλου στα Καμίνια - Άρθρο του patrastimes.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Άγνωστοι είναι οι λόγοι του συγκεκριμένου ατυχήματος,  γνωστή είναι όμως η υψηλή επικινδυνότητα τόσο στη Παλαιά όσο και στη Νέα Εθνική Οδό. Είναι υποχρέωση όλων των κατοίκων της περιοχής και πρωτίστως των γονέων να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να ζητήσουμε τον δραστικό περιορισμό της επικινδυνότητα των δρόμων μπροστά από τα σχολεία, τις παιδικές χαρές και τα σπίτια μας. Μια καλή αρχή, που θα πρέπει να συνεχιστεί από τις τοπικές κοινότητες και άλλους φορείς της περιοχής μας, πρέπει να γίνει με το σχετικό ψήφισμα στη προσεχή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων την Τετάρτη 29/10/2014 στις 17:30. Είναι ένας ακόμα σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει συμμετάσχουμε όλοι!

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ & ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ - http://goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.com/2014/10/blog-post_8.html

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ patrastimes.gr
Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε  το απόγευμα της Δευτέρας στην Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Καμινίων.
Για άγνωστους λόγους, τους οποίους διερευνά το ανακριτικό τμήμα της τροχαίας, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα και τοντραυματισμό του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο ΠΠΝΠ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου