Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ την Τετάρτη 11-5-2016



Αγαπητοί γονείς, Χρόνια Πολλά & Χριστός Ανέστη!


Σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι για τα  

επίκαιρα προβλήματα της ασφαλούς Μεταφοράς των 

μαθητών, 

της Κατάργησης / Συγχώνευσης των Νηπιαγωγείων 


αλλά και για όσα σημαντικά θέματα μας υποδείξετε μέχρι 


και την Δευτέρα 9 Μαΐου,



έχει ανακοινωθεί εδώ και δύο εβδομάδες 
 


 η πραγματοποίηση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 

Τετάρτη 11 Μαΐου στις 18:00.


Τα προβλήματα αυτά αφορούν ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΈΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΊΣ γιατί πλήττουν το δικαίωμα πρόσβασης (με την απαραίτητη ασφάλεια) ΟΛΩΝ των παιδιών στη Δωρεάν (αλλά όχι Τζάμπα, αφού ήδη την έχουμε πληρώσει με τον ιδρώτα μας) Δημόσια Παιδεία, ενώ οδηγούν τα Σχολεία και τις Κοινότητες σε υποβάθμιση, συρρίκνωση & κατάργηση.

Υλοποιώντας τον πρώτο & βασικό σκοπό του Συλλόγου μας, που είναι η συστηματική καταγραφή προβλημάτων και διεκδίκηση λύσεων με την συνεργασία όλων των φορέων, θα αναζητήσουμε λύσεις για ΟΛΑ τα παιδιά μας.

Λύσεις όπως π.χ. μαζί με όσα δρομολόγια ΤΑΞΙ μπορούν να διατηρηθούν, την καθιέρωση τοπικών αποκλειστικά μαθητικών δρομολογίων αστικών (κι όχι υπεραστικών) λεωφορείων με συνοδό που θα “προστατεύουν” και θα καλύπτουν τους περισσότερους μαθητές της περιοχής (από Νηπιαγωγείο έως και το Λύκειο) από την όλο και υψηλότερη επικινδυνότητα των δρόμων της περιοχής και την μεγάλη ανεπάρκεια των συγκοινωνιακών μέσων, θέματα που έχουμε πολλές φορές αναδείξει με υπομνήματα και δημοσιεύσεις.

Η φυγή ή η αποφυγή των προβλημάτων αυτών ΔΕΝ αποτελεί ορθή επιλογή γιατί τελικά θα αυξήσει τις δυσκολίες σε όλα τα σχολεία και για όλους τους μαθητές. Όπως λέμε πάντα, μόνο με τον αγώνα και την συνεργασία ΟΛΩΝ μπορούμε να έχουμε έστω κι ένα μικρό, θετικό, αποτέλεσμα!


Πληροφορίες και κατάθεση προτάσεων στο e-mail, την 

Ιστοσελίδα & το Facebook του Συλλόγου &

 στο τηλ.6974853964.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου