Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Ξεκινά η ανακατασκευή παιδικών χαρών (απο την περιοχή του πρώην Δήμου Βραχναιίκων) - Άρθρο του dete.gr

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ! Ελπίζουμε τελικά να έπιασαν τόπο οι επιστολές και οι δημοσιεύσεις μας τα τελευταία 2 χρόνια!
1
Μετά από πολλές προσπάθειες, ξεκινά η ανακατασκευή των παιδικών χαρών του Δήμου Πατρέων, με βάση όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία για την ασφάλεια των παιδιών που θα βρίσκονται σε αυτές και θα χρησιμοποιούν τα όργανα (κούνιες, τραμπάλες κ.α.) για να παίξουν και την ειδική πιστοποίηση η οποία δίνεται κατόπιν τριπλού ελέγχου: της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης και της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Η αρχή γίνεται από τις παιδικές χαρές στις Δημοτικές Ενότητες Παραλίας, Βραχνεΐκων και Μεσσάτιδας. Υπογράφηκε ήδη σύμβαση κατασκευής του έργου «ανακατασκευή χώρων παιδικών χαρών Δ.Ε. πρώην Δ. Παραλίας, Βραχνεΐκων, Μεσσάτιδας», ποσου 117.800,12 ευρώ (με ΦΠΑ).
Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να ανακατασκευαστούν  όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου Πατρέων και γι αυτό, το επόμενο διάστημα, ακολουθούν και οι παιδικές χαρές στην περιοχή του Ρίου. Η διαδικασία είναι δρομολογημένη και βρίσκεται στη διαδικασία του να γίνει δημοπράτηση για να υπογραφεί κατόπιν η σχετική σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου