Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ανανεωμένη ανάρτηση: Εργαζόταν ανασφάλιστη η σχολική τροχονόμος που τραυματίστηκε το πρωί μετά από παράσυρση της από Ι.Χ. - Την επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κ.Πελετίδης - Άρθρο του dete.gr

Σήμερα το πρωί στο 54ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων έγινε σοβαρό ατύχημα όταν όχημα παρέσυρε σχολική τροχονόμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της εργαζόμενης που εργάζεται ανασφάλιστη, όπως και οι άλλες σχολικές τροχονόμοι, σε προγράμματα του υπουργείου Παιδείας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, επισκέφτηκε την εργαζόμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου αυτή νοσηλεύεται και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας της: "Η σημερινή Δημοτική Αρχή για πάρα πολλά χρόνια ως παράταξη, πάλευε μαζί με τις εργαζόμενες ώστε αυτές να ασφαλιστούν. Με την ίδια συνέπεια λοιπόν απαιτεί και αγωνίζεται για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των εργαζομένων".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 19/9/2014
 ΠΑΤΡΑ: Οι σχολικοί τροχονόμοι στους δρόμους μετά τον τραυματισμό της συναδέλφου τους έξω απο το 54ο Δημοτικό- Κινητοποίηση τη Δευτέρα

ΣΧΟΛΙΟ:
Όταν το 2014 διαπιστώνουμε ότι προσωπικό που εργάζεται για την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών μας από οδικά ατυχήματα είναι... ανασφάλιστο (!), τότε τα λόγια είναι περιττά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου