Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Συσκευή σύνδεσης του μωρού σας … στο internet (VIDEO) - Bραχιολάκι με αισθητήρες στον αστράγαλο του μωρού - άρθρο του patrastimes.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Δηλαδή όταν θα θέλει γάλα, θα το κάνει μόνο του download (ντάουν λόαντ: ελλ. κατεβάζω) από το ίντερνετ??? Σε λίγο θα μας πουλήσουν και αποστειρωμένα ρομπότ για τα παίρνουν αγκαλιά (αν και υπάρχουν ήδη κούνιες που κουνιούνται αυτόματα) γιατί η αγκαλιά του γονιού μπορεί να μεταδώσει επικίνδυνα μικρόβια (μεταξύ των οποίων είναι, το χειρότερο, αυτό της Αγάπης)!
Πολύ καλή και χρήσιμη η Τεχνολογία, αλλά θα πρέπει να γίνεται η χρήση της με μέτρο και προσοχή γιατί τελικά μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, έως και αδιέξοδα, στην κοινωνία, το περιβάλλον και την ψυχοσωματική υγεία από αυτά που φιλοδοξεί να λύσει! 
Γενικότερα, η γνώση και η σωστή χρήση της τεχνολογίας είναι μία από τις καθημερινές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο γονιός κατά την ανατροφή των παιδιών του. Χρειάζεται συνεχής ενημέρωση, προσπάθεια και βοήθεια από όλους μας για  μην οδηγηθούμε σε ...αδιέξοδα!

ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου