Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Απολογισμός των ...πεπραγμένων του απερχόμενου Δήμαρχου στις κοινότητες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων

"Ζήτησε συγνώμη !?!? από τους κατοίκους των 8/10 της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Πατρέων (πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι) γιατί ΔΕΝ τους επισκέφτηκε και ΔΕΝ ασχολήθηκε μαζί τους.

Ζήτησε συγνώμη από τους δημότες του τέως Καποδιστριακού Δήμου Πατρέων γιατί ΔΕΝ μπόρεσε να επισκευάσει έναν δρόμο, να επιδιόρθωση μια παιδική χαρά, να προσφέρει ανακούφιση στους δεινοπαθούντες συμπολίτες μας αθετώντας τις υποσχέσεις του."


ΣΧΟΛΙΟ : Διαβάζοντας το παραπάνω απόσπασμα από το παρακάτω άρθρο του the best.gr που αναφέρεται στα... πεπραγμένα του απερχόμενου Δήμαρχου κ. Δημαρά, κάνουμε τα εξής σχόλια:  
- Δεκτή η συγνώμη, καλές οι διαπιστώσεις (έστω και καθυστερημένα) μετά από 4 χρόνια, αλλά δυστυχώς και οι κοινότητες της περιοχής μας πήγαν 4 (και βάλε) χρόνια πίσω αφού στερηθήκαμε όχι τα πολλά και περιττά αλλά ακόμα και τα λίγα και  απολύτως απαραίτητα. Ζητούσαμε πολύ λιγότερα από όσα μας είναι απολύτως απαραίτητα (π.χ. απλώς επέκταση των τουαλετών αντί για ολόκληρο, κανονικό, σχολείο) και πήραμε απολύτως ...τίποτα! Δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι φορές που μας "αφαίρεσαν" και αυτά τα λίγα που έχουμε και δικαιούμαστε! 
- Κατανοητή η δικαιολογία των μειωμένων πόρων λόγω Μνημονίου, αλλά ο σωστός γονιός και μισό καρβέλι να έχει μόνο, ξέρει να το μοιράσει ισότιμα στα παιδιά του, ακόμη και σε αυτά που υιοθέτησε πρόσφατα (βλέπε κοινότητες των 
πρώην Καποδιστριακών Δήμων) και που οφείλει να τα  "αγαπάει" το ίδιο!

Ελπίζουμε ότι ο νέος Δήμαρχος θα "μελετήσει" τις... αστοχίες της πρώτης τετραετίας του Καλλικράτη και δεν θα τις επαναλάβει... 


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ thebest.gr
Η τελευταία πρόκληση της δημοτικής Αρχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου