Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ την Τετάρτη 18-5-2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΜΙΝΙΩΝ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
την Τετάρτη 18-5-2016

 Αγαπητοί γονείς,
Λόγω της πολύ μικρής προσέλευσης στην Συνέλευση της Τετάρτης 11 Μαΐου, πολύ μικρής σε σύγκριση με το διαρκώς αυξανόμενο μέγεθος των προβλημάτων που αφορούν, έμμεσα ή άμεσα – τώρα ή στο κοντινό μέλλον, ΟΛΕΣ τις οικογένειες και ΟΛΑ τα σχολεία,
ανακοινώνουμε
την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 19:00 στο Δημοτικό Σχολείο Καμινίων
Σας ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι πρέπει να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις για  επίκαιρα και φλέγοντα θέματα όπως:
·    την επιδείνωση της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, των ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ και της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ κατά την προσέλευση και την αποχώρηση ΟΛΩΝ των μαθητών εξαιτίας:
των πρόσφατων αλλαγών στη λειτουργία του Σχολείου,
των, όλο και λιγότερων, μεταφορών μαθητών, 
της επικινδυνότητας του δρόμου.
·    Την προδιαγραφόμενη Κατάργηση / Συγχώνευση Νηπιαγωγείων, την υπερφόρτωση όλων όσων θα απομείνουν και τον συνεπαγόμενο  αποκλεισμό των προνηπίων.

Μην ξεχνάτε ότι το Δημοτικό Σχολείο που θα φιλοξενήσει την Συνέλευση είναι το κοινό σπίτι όλων των παιδιών μας και αποτελεί το “φυτώριο Δημοκρατίας & Ισότητας” της μελλοντικής κοινωνίας μέσα στην οποία θα ζήσουν. Καλό ή κακό, το σχολείο αυτό αποτελεί έναν κοινωνικό θεσμό (μέρος του οποίου είναι ο Σύλλογος Γονέων) που ενώνει 4 κοινότητες και οφείλουμε να το σεβόμαστε και το στηρίζουμε με την ενεργό θετική συμμετοχή μας. Αρνητικές συμπεριφορές όπως Ωχαδερφισμός, τοπικιστικές & ιδιοτελείς επιδιώξεις, διχαστικές κλειστές “παρεούλες”  και σχέσεις με θεσμικούς παράγοντες ΔΕΝ έχουν θέση μέσα σε αυτό γιατί θα μεταφέρουν την “μόλυνση” της κοινωνίας μας  στην μελλοντική των παιδιών μας. Τέλος, η ύπαρξη και η δημοκρατική λειτουργία των σχολικών μονάδων είναι ένα δικαίωμα των παιδιών και της τοπικής μας κοινωνίας που αν χαθεί, δεν θα αναπληρωθεί ποτέ ξανά!


Πληροφορίες και κατάθεση προτάσεων στο e-mail, την  Ιστοσελίδα & το Facebook του Συλλόγου, στο τηλ.6974853964 & εγγράφως στον κ. Ανδρέα Αβράμη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου