Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ"

 Η συμμετοχή στον Αποκριάτικο Χορό ήταν φέτος εντυπωσιακά μεγάλη και ενθουσιώδης!
 Στιγμές Χαράς και Διασκέδασης αλλά και στιγμιότυπα από τις χορευτικές παραστάσεις των τμημάτων Μοντέρνου Χορού του Πολιτιστικού Στεκιού
 "Σταυρός του Νότου"
  Εντυπωσιακά μεγάλη και ενθουσιώδης ήταν φέτος η συμμετοχή στον Αποκριάτικο Χορό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καμινίων και του Πολιτιστικού Στεκιού Καμινίων - Τσουκαλαιίκων - Θεριανού - Μοιραιίκων "Σταυρός του Νότου". 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου και φιλοξενήθηκε στην πολυτελή αίθουσα εκδηλώσεων "Κτήμα Ελαιώνας" στο Θεριανό Αχαϊας η οποία "πλυμμήρησε" από την ξεσηκωτική μουσική του DJ κ. Ανδρέα Καβαλιέρου και "στολίστηκε" με τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών αλλά και των μεγάλων που έγιναν, για μία βραδιά, και πάλι παιδιά!
Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε με την συνεργασία 27 και πλέον εθελοντών, μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και απλών κατοίκων της περιοχής. Ειδικότερα, οι εθελοντικές ομάδες Χειροτεχνίας και Μαγειρικής δημιούργησαν τον εντυπωσιακό στολισμό και τα γευστικά εδέσματα του μπουφέ.  Σημαντική βοήθεια προσέφεραν επίσης και πολλές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής των Πατρών, της ΒΙ.ΠΕ. και της Κάτω Αχαϊάς που χορήγησαν πολλά από τα απαιτούμενα υλικά αλλά και τα 277 δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς.
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους,  ήταν η χορευτική παράσταση από τα τμήματα Μοντέρνου Χορού του Πολιτιστικού Στεκιού της περιοχής μας "Σταυρός του Νότου"!

 
 Εντυπωσιακή διακόσμηση, διασκέδαση και γλυκές εκπλήξεις με τις Πινιάτες, από την εθελοντική ομάδα χειροτεχνίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού & του Νηπιαγωγείου Καμινίων και του Πολιτιστικού Στεκιού "Σταυρός του Νότου"!


Καθοριστική σημασία για την επιτυχία της βραδιάς είχαν και οι γευστικές δημιουργίες της εθελοντικής ομάδας μαγειρικής του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου