Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ 5μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου PRE-JUNIOR


Αγαπητοί Γονείς, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και των Σχολικών μας Μονάδων μέσω των Εθελοντικών Ομάδων Δραστηριοτήτων καθώς και για την συμμετοχή γονέων & παιδιών στις δραστηριότητες του Πολιτιστικού μας Στεκιού «Σταυρός του Νότου» (Χορωδία, Παραδοσιακός & Μοντέρνος Χορός, Μουσικοκινητική Αγωγή, Ρυθμός – Κίνηση).
Πολύτιμη & αναγκαία είναι επίσης η ελάχιστη μηνιαία συνδρομή σας για τις Πολιτιστικές Δραστηριότητες (3€/5€) και για την συμμετοχή σας στον Σύλλογο Γονέων (2,5€).
Ως γονείς αντιλαμβανόμαστε την επιδείνωση των οικογενειακών βαρών και της ποιότητας ζωής και καταβάλουμε προσπάθειες για την βελτίωσή τους. Αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών είναι και η δημιουργία του Πολιτιστικού μας Στεκιού “Σταυρός του Νότου” που συμβάλει και στη διαμόρφωση μιας καλύτερης Κοινωνικής Παιδείας.
Επιπλέον, συνεχίζοντας και φέτος την συνεργασία μας με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Boulevard (Πατρών-Πύργου 690, Καμίνια) θα πραγματοποιήσουμε 5μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου PRE-JUNIOR στο οποίο έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Τάξης του Δημ. Σχολείου μας. Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει την δημιουργική απασχόληση με τα πρώτα – μικρά – «βήματα» των παιδιών στη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας χρησιμοποιώντας έντυπο υλικό και διαδραστικό εξοπλισμό που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.
Με την δική σας βοήθεια και υποστήριξη θα συνεχίσουμε την υλοποίηση και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων και επωφελών συνεργασιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου