Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

"Ένα τραγούδι, μία αγκαλιά για όλα τα παιδιά" - Χριστουγεννιάτικη Παράσταση για τα παιδιά του “Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αχαΐας - Σκαγιοπούλειο - Μονάδα Θηλέων” την Τετάρτη 23/12/2015 από την Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Στεκιού Καμινίων, Τσουκαλαιίκων, Θεριανού, Μοιραιίκων "Σταυρός του Νότου"

Ενσωματωμένη εικόνα 5

Την Τετάρτη 23/12/2015 το απόγευμα, η Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Στεκιού Καμινίων, Τσουκαλαιίκων, Θεριανού, Μοιραιίκων "Σταυρός του Νότου"  (μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Καμινίων με την ισχυρή υποστήριξη της εθελοντικής ομάδας της περιοχής) πραγματοποίησε  Χριστουγεννιάτικη Παράσταση για τα παιδιά του “Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αχαΐας - Σκαγιοπούλειο - Μονάδα Θηλέων”. Υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου Μουσικού κ. Βασίλη Παντελή και την συνοδεία  της Μουσικού κας. Δέσποινας Γραβάνη στα πλήκτρα, η Παιδική Χορωδία πρόσφερε όμορφες μελωδικές στιγμές στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αχαϊας. Με αυτή την παράσταση, τα παιδιά της χορωδίας του Πολιτιστικού Στεκιού "Σταυρός του Νότου" θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα Αγάπης και Αλληλεγγύης στα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος αλλά και να προσκαλέσουν και τα υπόλοιπα παιδιά και τους γονείς της Πάτρας για να αγκαλιάσουν αυτά τα ξεχωριστά αδέλφια και παιδιά!
Ενσωματωμένη εικόνα 4


ΒΙΝΤΕΟ με τραγούδια της Χριστουγεννιάτικης παράστασης  στο YOUTUBE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημοσίευση στο Patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου