Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Γενικής Συνέλευσης 25_11_2015

Αγαπητοί Γονείς &
Κάτοικοι Καμινίων, Τσουκαλαιίκων, Θεριανού, Μοιραιίκων,
Σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι την Τετάρτη 25-11-2015 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί
στο κοινό μας Δημοτικό Σχολείο στα Καμίνια
η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου.

Η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη για την ορθή και δημοκρατική λειτουργία του Συλλόγου μας ενώ η έγκαιρη κατάθεση των προτάσεων και των απόψεών σας ΠΡΙΝ από στην Γενική Συνέλευση θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη διεξαγωγή της συζήτησης. Η κατάθεση των προτάσεων σας μπορεί να γίνει εγγράφως (στο έντυπο που σας μοιράσαμε ή έστω σε ένα απλό χαρτί) και να επιδοθεί άμεσα στον Πρόεδρο & εκπαιδευτικό κ. Ανδρέα Αβράμη ή στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. καθώς και έμμεσα στο e-mail: goneis.dim.nip.kaminia@gmail.com και στα σχόλια της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα μας:goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.gr αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook:https://www.facebook.com/groups/goneis.dim.nip.kaminia/.

Εκτός των θεμάτων που θα σας ενημερώσουμε εν συντομία (οικονομικός απολογισμός, προτεινόμενες δράσεις κ.α.) και την συζήτηση των δικών σας προτάσεών σας, θα γίνει εκτενής συζήτηση για την αναδιοργάνωση του Συλλόγου μας (πάντα βάσει του καταστατικού) και την περαιτέρω ενεργοποίηση όλων των μελών αλλά και των ενεργών πολιτών της περιοχής, τους οποίους προσκαλούμε κοντά μας, σε εθελοντικές ομάδες δραστηριοτήτων για τις οποίες σας έχουμε ζητήσει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο έντυπο που σας μοιράσαμε.

Φυσικά, η επικοινωνία μαζί σας δεν περιορίζεται μόνο στην θεσμική υποχρέωση των Γενικών Συνελεύσεων αλλά είναι διαρκής και καθημερινή είτε άμεσα είτε έμμεσα με τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης (τηλέφωνο, e-mail, ιστοσελίδα, facebook) που έχουμε δημιουργήσει (για να υπερβούμε το “εμπόδιο” των αποστάσεων της διευρυμένης σχολικής μας περιοχής) ενώ πρόσφατα προστέθηκε ένα παγκόσμιο μέσο επικοινωνίας, ο Πολιτισμός και μάλιστα πλέον στο δικό μας χώρο, το Πολιτιστικό Στέκι “Σταυρός του Νότου”.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου