Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης στις 25_11_2015 - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ


Αγαπητοί Γονείς &
Κάτοικοι Καμινίων, Τσουκαλαιίκων, Θεριανού, Μοιραιίκων,

Την Τετάρτη 25-11-2015 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση
των μελών του Συλλόγου.
Προσκαλούμε όλους τους γονείς – μέλη του Συλλόγου, καθώς και:
  • τα Τοπικά Συμβούλια Καμινίων, Τσουκαλαιίκων, Θεριανού,
  • τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Καμινίων,
  • τις Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων Καμινίων & Τσουκαλαιίκων και
  • όλους τους ενεργούς πολίτες Καμινίων, Τσουκαλαιίκων, Θεριανού, Μοιραιίκων,
να καταθέσουν, εντός των επόμενων 15 ημερών, τις ιδέες, τις απόψεις, τις προτάσεις και (όσον αφορά τους διευθυντές των μονάδων τις σχολικής μας περιοχής) τα τυχόν προβλήματα και τις ανάγκες των σχολικών μονάδων για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και όλοι μαζί να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις και τρόπους κοινής δράσης. Προσκαλούμε επίσης όλους τους παραπάνω να μας τιμήσουν, κατά το δυνατόν, και με την φυσική τους παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους στη συζήτηση. Η κατάθεση των προτάσεων και των λοιπών θεμάτων μπορεί να γίνει εγγράφως και να επιδοθεί άμεσα στον Πρόεδρο & εκπαιδευτικό κ. Ανδρέα Αβράμη ή στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. καθώς και έμμεσα στο e- mail: goneis.dim.nip.kaminia@gmail.com και στα σχόλια της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα μας: goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.gr αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/goneis.dim.nip.kaminia/).

Τα θέματα που αρχικά θα καταθέσει ο Σύλλογος για συζήτηση και ενημέρωση είναι:
  • Πλήρης οικονομικός απολογισμός και το πλάνο για την αξιοποίηση των εσόδων του Συλλόγου (βάσει των προβλέψεων του Καταστατικού και των τρεχουσών αναγκών).
  • Παρουσίαση των αποτελεσμάτων των αποφάσεων της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης (βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων και ποιότητας ζωής, εξεύρεση χώρου και επανέναρξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων κ.α.)
  • Εμπέδωση των βασικών σκοπών του Καταστατικού (το πλήρες κείμενο του καταστατικού είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας: http://goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.gr/p/blog-page_8122.html) και βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του Συλλόγου (Δ.Σ. και μελών) έχοντας ως βάση την οργάνωση των μελών αλλά και των ενεργών πολιτών σε εθελοντικές ομάδες δραστηριοτήτων.
  • Πλήρης παρουσίαση του πλάνου δράσης και των μελλοντικών στόχων του Πολιτιστικού Στεκιού Καμινίων, Τσουκαλαιίκων, Θεριανού, Μοιραιίκων “Σταυρός του Νότου”
  • Κατάθεση προτάσεων για νέες δράσεις, εκδηλώσεις, ενημερωτικά σεμινάρια κ.α.

Τα παραπάνω θέματα και όσες προτάσεις σας παραδοθούν εγκαίρως στο Σύλλογο θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου πριν την Γενική Συνέλευση.
Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Συλλόγου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου