Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ


O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & του Νηπιαγωγείου Καμινίων, ανταποκρίθηκε στις προσκλήσεις των ενοριών του Ιερού Ναού Αγ. Σπυρίδωνα Καμινίων και του Ιερού Ναού Αγ. Χαραλάμπους Τσουκαλαιίκων, και προσκάλεσε με την σειρά του  να συμμετάσχουν οι γονείς και τα παιδιά της περιοχής στις τοπικές εκδηλώσεις για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940.


Το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου 2015, τελέστηκε  Δοξολογία στους Ιερούς Ναούς Αγ. Κοσμά Καμινίων και του Αγ. Χαραλάμπους Τσουκαλαιίκων, μετά πέρας της οποίας τελέστηκαν Τρισάγια και κατατέθηκαν στεφάνια στα μνημεία των πεσόντων Ηρώων των Κοινοτήτων Καμινίων και Τσουκαλαιίκων, ενώ στο τέλος των εκδηλώσεων τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή και όλοι μαζί τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.


 
Ειδικότερα στα Καμίνια πραγματοποιήθηκε και απαγγελία Ποιημάτων από 9 μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου του Ι.Ν. Αγ. Κοσμά Καμινίων, ηλικίας από 4  έως και 14 ετών! Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & του Νηπιαγωγείου Καμινίων, κ. Ανδρέας Αβράμης εκφώνησε λόγο με το, περισσότερο από ποτέ, επίκαιρο μήνυμα της Εθνικής Εορτής του 1940.
Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και να έχουν πάντα ως παράδειγμα και να εφαρμόζουν καθημερινά στη ζωή τους το αγωνιστικό πνεύμα και την αυταπάρνηση των Αγωνιστών του Ηρωϊκού ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου