Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ι. Ν. ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΚΑΙ Ι. Ν. ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΙΊΚΩΝ & Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


Ξεκίνησαν για την φετινή χρονιά οι συναντήσεις, κάθε Σάββατο πρωί, των Νεανικών Κατηχητικών Ομάδων των Ιερών Ναών Αγ. Κοσμά Καμινίων και Αγ. Χαραλάμπους Τσουκαλαιίκων, ένας θεσμός που εδώ και χρόνια συμβάλει στην κοινωνική, πνευματική και θρησκευτική ανάπτυξη των παιδιών της περιοχής μας. Πέρυσι, οι κατηχητικές ομάδες, σε συνεργασία πολλές φορές με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καμινίων, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση πολλών όμορφων δράσεων και εκδηλώσεων όπως:
Φέτος με την πολιτιστική επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου Γονέων μέσω του Πολιτιστικού Στεκιού (το οποίο, αν και αποτελεί πρωτοβουλία του Συλλόγου, ανήκει και θα είναι "ανοιχτό" σε όλους τους κατοίκους και τους φορείς της σχολική μας περιοχής!) πιστεύουμε ότι θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση ακόμη περισσότερων και καλύτερων δράσεων από κοινού με τις Νεανικές  Κατηχητικές Ομάδες της περιοχής μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου