Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ PRE-JUNIOR

Αγαπητοί Γονείς,
Ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου PRE-JUNIOR στο οποίο έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Τάξης του Δημ. Σχολείου μας. Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει την δημιουργική απασχόληση (εκπαιδευτικό παιχνίδι - κατασκευές) με τα πρώτα – μικρά – «βήματα» των παιδιών στη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας χρησιμοποιώντας ειδικά βιβλία της Express Publishing που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. 
Στο σημερινό τεχνολογικό κόσμο που μας περιβάλλει είναι απαραίτητες από πολύ νωρίς μερικές βασικές γνώσεις αγγλικών όρων. Επιπλέον, βάσει των σχεδιασμών του Υπουργείου Παιδείας, τα μαθήματα αγγλικών στο Δημοτικό θα ενισχυθούν για να οδηγούν στην απόκτηση τίτλου γλωσσομάθειας στο τέλος της ΣΤ' Δημοτικού!  
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, από τις 15:30 έως και τις 16:30, και θα διαρκέσουν από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούνιο 2015.
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Αναστασία Μπεζεριάνου στο τηλέφωνο 6942481498 (Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Boulevard (Πατρών-Πύργου 690, Καμίνια)) .

Με την δική σας βοήθεια και υποστήριξη θα συνεχίσουμε την υλοποίηση και άλλων παρόμοιων δράσεων.

http://goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.com/2015/01/pre-junior.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου