Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ενημερωτική συνάντηση για γονείς με θέμα: «ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: διατηρώντας τη σύνδεση με τα παιδιά μας ανοιχτή», στα ΚΑΜΙΝΙΑ


Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στα Καμίνια ενημερωτική συνάντηση για γονείς με θέμα: «ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: διατηρώντας τη σύνδεση με τα παιδιά μας ανοιχτή». 


Όπως είχαμε ανακοινώσει στη πρόσφατη Γενική Συνέλευση στις 29/10/2014, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προσκάλεσε με αίτημα του την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (http://www.kpachaia.gr) για προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και βοήθεια στους γονείς την περιοχής μας.  

Με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου (INTERNET) καθημερινά έννοιες όπως ίντερνετ, facebook, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τάμπλετ, λάπτοπ αλλά και η πλοήγηση (σερφάρισμα) των παιδιών μας μέσα στο διαδίκτυο δημιουργούν εκτός από απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας με όλο τον κόσμο και εμπόδια στην επικοινωνία μεταξύ γονέων & παιδιών. Επιπλέον, είναι πλέον γνωστό ότι κατά την πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο μπορεί να ανακύψουν διάφορες κρυφές παγίδες!

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η Ομάδα Εθελοντών Πρόληψης Βραχναιίκων Παραλίας Πατρών - Αναβαθμός  (https://www.facebook.com/anavathmos/timeline)
 η οποία θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών στη διπλανή αίθουσα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου