Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Πάτρα: Μαθητές του 15ου Δημοτικού συγκέντρωσαν τρόφιμα και... μαγείρεψαν για το κοινωνικό συσσίτιο - Άρθρο του thebest.gr

Πάτρα: Μαθητές του 15ου Δημοτικού συγκέντρωσαν τρόφιμα και... μαγείρεψαν για το κοινωνικό συσσίτιο  Το πρωί της Παρασκευής
ΣΧΟΛΙΟ
Όπως κάναμε πέρυσι, έτσι και φέτος πριν σταματήσει το σχολείο για τις διακοπές των Χριστουγέννων θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα δώρο Αγάπης & Αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που όλο και περισσότερο έχουν ανάγκη την βοήθειά μας! 

Έχοντας ως πρότυπο τον γεμάτο Αγάπη & Προσφορά Βίο του - πραγματικού - Μεγάλου Αγίου Βασιλείου, θα συγκεντρώσουμε την Τρίτη 23/12 τρόφιμα μακράς διάρκειας για να ενισχύσουμε την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων στα Βραχναίικα.

Θα είναι ένα ακόμα μάθημα ζωής και ανιδιοτελούς προσφοράς  στο οποίο θα πρέπει να συμμετέχουν, ανάλογα με τις δυνάμεις τους, όλοι οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές!

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες!


Σήμερα Παρασκευή, τη Δομή Παροχής Συσσιτίου επισκέφτηκε η 5η τάξη του 15ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας. Τα παιδιά συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και τα παρέδωσαν στη Δομή Παροχής Συσσιτίου, με σκοπό κανένας άνθρωπος να μην μείνει χωρίς φαγητό.
Τα παιδιά βοήθησαν στην προετοιμασία του γεύματος της ημέρας και μοιράστηκαν μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα του έργου αυτού.
"Ελπίζουμε το παράδειγμα των παιδιών αυτών να αφυπνίσει μικρούς και μεγάλους και να αποτελέσει πράξη μίμησης για όλους μας", αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση οι υπεύθυνοι του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου