Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Πατρών – Πύργου: Τροχαίο στο ύψος των Τσουκαλείκων – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα – Τρεις τραυματίες - Άρθρο του dytikanea.gr

Πυροσβεστική όχημα
ΣΧΟΛΙΟ
Δυστυχώς για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν οι διαρκείς προβληματισμοί μας για την οδική ασφάλεια στις κοινότητες της σχολικής μας περιοχής (Καμίνια, Τσουκαλαίικα, Θεριανό, Μοιραίικα) στο κέντρο της οποίας βρίσκεται ο κόμβος της ΒΙ.ΠΕ.! Πρέπει ο δημόσιος διάλογος για την οδική ασφάλεια να εντατικοποιηθεί και να συμπεριλάβει απόψεις όπως αυτές τις Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν χθες με δελτίο τύπου  (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: “Υπόμνημα Απόψεων & Προτάσεων προς Δήμο Πατρέων” από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & του Νηπιαγωγείου Καμινίων - http://goneis-dim-nip-kaminia.blogspot.com/2014/11/blog-post_27.html) και αναδημοσιεύτηκαν από το thebest.gr (Πάτρα - Καμίνια: "Απειλείται η υγεία, η ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών μας" - Οι προτάσεις του Συλλόγου Γονέων προς το Δήμο) & τo Patrasevents.gr (Πάτρα: "Απειλείται η υγεία, η ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών μας")
Όμως οι λύσεις που θα επιλεγούν θα πρέπει να λύνουν πραγματικά το πρόβλημα κι όχι να το μεταφέρουν απλώς στην ήδη επιβαρυμένη Παλαιά Εθνική Οδό & μπροστά από τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.
Τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίες είναι δύο κοπέλες και ένας πυροσβέστης. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής.
—————
Νεώτερη ενημέρωση
Τα αυτοκίνητα όπως πληροφορείται το dytikanea.gr, από διερχόμενους οδηγούς έχουν ακινητοποιηθεί στο ύψος του κόμβου της ΒΙΠΕ.
—————
Τροχαίο πριν από λίγο στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Τσουκαλαιίκων.
Όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Επί τόπου έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η κίνηση διεξάγεται κανονικά αλλά χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου