Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε ο δημοτικός παιδικός σταθμός στα Τσουκαλέϊκα

ΣΧΟΛΙΟ
Για μία ακόμη φορά, να ευχηθούμε Καλή Χρονιά στα παιδιά και στους εργαζόμενους του νέου Παιδικού Σταθμού της περιοχής μας. Ελπίζουμε αυτή η θετική πορεία να συνεχιστεί και να συμπεριλάβει τα δύο Νηπιαγωγεία και το Δημοτικό Σχολείο, στα Καμίνια και στα Τσουκαλαίικα, της σχολικής μας περιοχής!   
Πάτρα: Εγκαινιάστηκε ο δημοτικός παιδικός σταθμός στα Τσουκαλέϊκα Επισκέψεις σε Βραχνέικα και Παραλία

"Υπό τις δύσκολες συνθήκες που ζει ο λαός μας εξαιτίας των κεντρικών πολιτικών επιλογών, είναι θετικό που μπορούμε να δημιουργούμε και να εγκαινιάζουμε έναν ακόμη Παιδικό Σταθμό στο Δήμο μας."
Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, στα σημερινά (Παρασκευή 5-9-2014) εγκαίνια του ΙΕ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της Πάτρας στη Δημοτική Ενότητα Βραχνεΐκων και συγκεκριμένα στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Τσουκαλεΐκων στα Τσουκαλέϊκα.
Συνεχίζοντας ο κ. Πελετίδης είπε μεταξύ άλλων: «Είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά, τα οποία αυτοί που κυβερνούν σήμερα τα αντιμετωπίζουν ως κόστος. Έτσι, δυστυχώς, 500 παιδιά περίπου δεν βρήκαν θέση στους Παιδικούς Σταθμούς. Είναι λοιπόν ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην ανατροπή αυτών των πολιτικών που μας έχουν επιβάλλει, ώστε να έχουμε κι άλλους Παιδικούς Σταθμούς, να μπορούν οι γονείς να εξασφαλίσουν εργασία και να προσφέρουν καλύτερο βιοτικό επίπεδο στις οικογένειές τους, να ανασάνουν όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι. Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε κι άλλους Παιδικούς Σταθμούς και θέλουμε τη βοήθεια όλων για να το διεκδικήσουμε αυτό. Εύχομαι στους εργαζόμενους καλή συνέχεια και με αγώνα ενωμένοι να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε τώρα».
Παρόντες στα εγκαίνια του ΙΕ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στα Τσουκαλέϊκα, ο οποίος θα φιλοξενήσει 40 παιδιά προσχολικής ηλικίας, ήταν οι αντιδήμαρχοι: Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Πελεκούδας και Διοίκησης και Εξυπηρέτησης Πολιτών Διονύσιος Πλέσσας. Παρόντες ακόμη ήταν: Η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου κυρία Τασία Παπαντωνοπούλου, οι πρώην Δήμαρχοι Βραχνεΐκων κ.κ. Τογαντζής και Γριτσώνης, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων (Χρ. Πατούχας, Ν. Τζανάκος), εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων (Γκίκας, Νικολάου), εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., πρώην δημοτικοί σύμ,βουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, γονείς και πολίτες της περιοχής.






Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ KAI ΠΑΡΑΛΙΑ
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφτηκε τα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεϊκων και Παραλίας. Εκεί συναντήθηκε με το προσωπικό, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και ζήτησε πλήρη ενημέρωση για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των γραφείων, ενώ στη Δημοτική Ενότητα Βραχνεΐκων επισκέφτηκε και την δημοτική ιματιοθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου