Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Επαναλειτουργεί το 67ο Δημοτικό Σχολείο - Παρών στον αγιασμό ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Το 67ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας θα επαναλειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά, "μετά από προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Αθλητισμού της νέας Δημοτικής Αρχής του Κώστα Πελετίδη", όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, η οποία έχει ως εξής:
"Ενεργοποιείται έτσι η από τις 18 Ιουλίου 2014 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, για «αναστολή εφαρμογής της απόφασης κατάργησης του 67ου Δημοτικού Σχολείου». Μια απόφαση που παρέμενε ανενεργή από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και σήμερα υλοποιείται. Γι’ αυτό, και ο Δήμαρχος Κ. Πελετίδης, θα είναι παρών κοντά στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς.
Για τον σκοπό αυτό δε, χθες 4 Σεπτεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος, συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος Γιώργο Παναγιωτόπουλο και τον Σύλλογο Γονέων του 67ου Δημοτικού Σχολείου, οπότε και υπήρξε η δέσμευση από τον κ. Παναγιωτόπουλο για άμεση επαναλειτουργία του Σχολείου".

Προηγούμενη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου