Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Η κατασκευή του σταθμού διοδίων στη περιοχή μας και πιθανή επίδραση στην ασφάλεια και την ποιότητα ζωής

27/7/2014 : Από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν πρόσφατα από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων προκύπτει ότι:
 α) Ο ανισόπεδος κόμβος της BI.ΠΕ. θα κατασκευαστεί στην χιλιομετρική θέση (Χ.Θ.) 6+942, εκεί δηλαδή που βρίσκεται και ο υπάρχον κόμβος, μετά το τέλος των Τσουκαλαιίκων και την αρχή των Καμινίων.
 β) Σταθμός Διοδίων θα κατασκευαστεί στην χιλιομετρική θέση (Χ.Θ.)  8+450, δηλαδή σχετικά κοντά στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα στα Καμίνια και όχι, όπως εσφαλμένα λέει ο μελετητής, στα Τσουκαλαίικα. 
Παρόλα αυτά, το πρόβλημα για τα χωριά της περιοχής μας παραμένει, αφού και πάλι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες τα αυτοκίνητα και οι νταλίκες, για να αποφεύγουν τα διόδια, να περνούν από την Παλαιά Εθνική Οδό ακριβώς μπροστά από τα Νηπιαγωγεία και το Δημοτικό σχολείο στα Τσουκαλαίκα και στα Καμίνια. Καλό θα ήταν να γίνει κάτι για να αποφευχθούν αυτές οι... πιθανότητες! Για την Ιστορία, ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να κατασκευαστεί σταθμός διοδίων στη Κάτω Αχαϊά.    
17/7/2014 : ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑΙΙΚΑ;;; Δηλαδή η Παλαιά Εθνική Οδός που διασχίζει τα χωριά της περιοχής μας (Καμίνια, Τσουκαλαίικα κλπ), ακριβώς μπροστά από τα Νηπιαγωγεία και το Δημοτικό σχολείο, θα πλημμυρίσει από αυτοκίνητα και νταλίκες;;; Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί τι ακριβώς θα συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου