Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σχολικός εκφοβισμός: μια υπόθεση που αφορά όλους» - Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο σχολείου του Νέου Σουλίου

28/03/2014 14:10
Ένα δίκτυο σχολείων δημιουργήθηκε, όταν κάποιοι «ανήσυχοι» δάσκαλοι και καθηγητές, μαζί με τους μαθητές αποφάσισαν να συνεργαστούν σε μια σειρά δράσεων, ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό. Πρόκειται για το 39ο Δημοτικό στο Νέο Σούλι, το Δημοτικό Δεμενίκων, το 21ο στα Σύνορα και το 44ο Δημοτικό και 20ο Γυμνάσιο στην Περιβόλα.
«Καταπιάστηκαν» με ένα ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα: αυτό του σχολικού εκφοβισμού. Δούλεψαν και συνεργάστηκαν, ενημερώθηκαν και ενημέρωσαν, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν. Δημιουργίες τους παρουσιάστηκαν και βραβεύτηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.
Τη Δευτέρα λοιπόν 31 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ., μας καλούν στο φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στο Νέο Σούλι, σε μια εκδήλωση-ενημέρωση, για το πώς η συνεργασία Σχολείου και Οικογένειας αντιμετωπίζει το φαινόμενο.
Ομιλητές, ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γιάννης Δημάκος και η υπεύθυνη των Σχολών Γονέων της Αχαΐας Χριστίνα Καούρη. Γνώστες του θέματος και δύο, με εμπειρία και χρόνια επιστημονικής έρευνας, «εγγυώνται» ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον απόγευμα για όλους: μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου